Skład:mięso wołowe BIO 44%, mięso wieprzowe BIO 36%, bułka tarta BIO [gluten], cebula BIO, przyprawy BIO, sól
Wartość odżywcza produktu w 100 g :wartość energetyczna 1134 kJ/ 273 kcal; tłuszcz 21 g (w tym kwasy tłuszczowe nasycone 9,4 g); węglowodany 5,4 g (w tym cukry 0,5 g); białko 15 g; sól 1,7 g
Temperatura przechowywania :2° - 8°
Termin przydatności (od daty produkcji do daty utraty przydatności):14 dni
Rodzaj obróbki :Wyrób parzony, wieprzowy
Produkt bezglutenowy :nie
36.00 zł
Nasze klopsiki farmerki są doskonałe do szaszłyków jak i na obiad. Spróbuj już dzisiaj.
Kupując produkt ekologiczny, nie kupujesz niejasnego pomysłu lub fałszywej obietnicy, kupujesz certyfikowany najwyższej jakości produkt, który jest zgodny z zasadami ochrony środowiska. Jest to metoda rolnictwa i produkcji żywności, która wymaga zaangażowania producentów, ale przede wszystkim rolników.
Żywność wytwarzana w zrównoważonym systemie ekologicznym jest wytwarzana w sposób transparentny, a dobrostan zwierząt ma najwyższy priorytet. Produkcja ekologiczna to metoda produkcji, w której wykorzystuje się naturalne substancje i procesy, zwierzęta w gospodarstwie mają odpowiednio przystosowany wolny wybieg, a składniki GMO są niedozwolone.
Dzięki tym metodom uzyskujemy produkty, które powstają zgodnie z zasadami zrównoważonego rozwoju. Jest to alternatywna dla industrialnego rolnictwa przemysłowego. Powinniśmy korzystać z zasobów naturlanych, w taki sposób aby w przyszłości mogły z niej korzystać kolejne pokolenia konsumentów i producentów.
FARMY ROZTOCZA
ul. Przemysłowa 12 23-415 Księżpol
E-MAIL
biuro@farmyroztocza.pl
TELEFON
+48 84 687 75 00