Skład:mięso wieprzowe 93%, cebula, bułka tarta [gluten], sól, przyprawy
Wartość odżywcza produktu w 100 g :wartość energetyczna 1251 kJ/ 301 kcal; tłuszcz 23 g (w tym kwasy tłuszczowe nasycone 9,1 g); węglowodany 7,7 g (w tym cukry 0,5 g); białko 15 g; sól 1,4 g
Sposób przechowywania::Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 2 dni.
Termin przydatności (od daty produkcji do daty utraty przydatności):12 miesięcy
Rodzaj obróbki:Wyrób wieprzowy, sterylizowany
Produkt bezglutenowy :nie
10.00 zł
Kupując produkt ekologiczny, nie kupujesz niejasnego pomysłu lub fałszywej obietnicy, kupujesz certyfikowany najwyższej jakości produkt, który jest zgodny z zasadami ochrony środowiska. Jest to metoda rolnictwa i produkcji żywności, która wymaga zaangażowania producentów, ale przede wszystkim rolników.
Żywność wytwarzana w zrównoważonym systemie ekologicznym jest wytwarzana w sposób transparentny, a dobrostan zwierząt ma najwyższy priorytet. Produkcja ekologiczna to metoda produkcji, w której wykorzystuje się naturalne substancje i procesy, zwierzęta w gospodarstwie mają odpowiednio przystosowany wolny wybieg, a składniki GMO są niedozwolone.
Dzięki tym metodom uzyskujemy produkty, które powstają zgodnie z zasadami zrównoważonego rozwoju. Jest to alternatywna dla industrialnego rolnictwa przemysłowego. Powinniśmy korzystać z zasobów naturlanych, w taki sposób aby w przyszłości mogły z niej korzystać kolejne pokolenia konsumentów i producentów.
FARMY ROZTOCZA
ul. Przemysłowa 12 23-415 Księżpol
E-MAIL
biuro@farmyroztocza.pl
TELEFON
+48 84 687 75 00