Twój Koszyk

Twój koszyk jest pusty


Boczek w siatce BIO

Boczek w siatce BIO

Boczek w siatce BIO

24.00 zł

Masa netto:

Ilość:

Do Koszyka

Opis produktu

Boczek w siatce BIO przyrządzany jest według tradycyjnego, rodzinnego przepisu. W naszej polskiej kuchni boczek podkreśla charakter pierogów, bigosów czy kapusty. Przygotowywany jest w siatce tak jak robiły to nasze mamy i babcie. Ma wyrazisty smak i aromat. Warto wybrać boczek w siatce BIO, gdyż jest przygotowywany z najlepszego certyfikowanego mięsa wieprzowego, bez sztucznych ulepszaczy i barwników.

Masa netto:0.36 kg - 1 kg

Wyrób:Wieprzowy, pieczony, w osłonce niejadalnej.

Składniki:Mięso wieprzowe BIO (boczek b/k, do wyprodukowania 100 g produktu użyto 125 g surowca), sól, stabilizator: cytryniany sodu, przeciwutleniacz: kwas askorbinowy, glukoza BIO, substancja konserwująca: azotyn sodu.

Produkt bezglutenowy:Tak.

Wartość odżywcza w 100 g produktu :Wartość energetyczna 1506 kJ/ 364 kcal; tłuszcz 32 g (w tym kwasy tłuszczowe nasycone 15 g); węglowodany 0,4 g (w tym cukry 0,4 g); białko 19 g; sól 2,2 g.

Pakowanie:Produkt pakowany próżniowo - VAC.

Warunki przechowywania:Przechowywać w temperaturze od 2 do 8 C.

Produkt rolnictwa ekologicznego:PL EKO-04, Rolnictwo UE.

Producent:Farmy Roztocza Sp. z o.o., ul. Przemysłowa 12, 23-415 Księżpol.

rozwiń opis
Zapytaj o produktWyślij formularz ze strony +48 84 687 75 00Zadzwoń do nas biuro@farmyroztocza.plNapisz do nas

Zobacz również

przesuń palcem



Inne produkty z tej kategorii

przesuń palcem

SMACZNIE, NATURALNIE, ŚWIEŻO, PO SĄSIEDZKU

Kupując produkt ekologiczny, nie kupujesz niejasnego pomysłu lub fałszywej obietnicy, kupujesz certyfikowany najwyższej jakości produkt, który jest zgodny z zasadami ochrony środowiska. Jest to metoda rolnictwa i produkcji żywności, która wymaga zaangażowania producentów, ale przede wszystkim rolników.

Żywność wytwarzana w zrównoważonym systemie ekologicznym jest wytwarzana w sposób transparentny, a dobrostan zwierząt ma najwyższy priorytet. Produkcja ekologiczna to metoda produkcji, w której wykorzystuje się naturalne substancje i procesy, zwierzęta w gospodarstwie mają odpowiednio przystosowany wolny wybieg, a składniki GMO są niedozwolone.

Dzięki tym metodom uzyskujemy produkty, które powstają zgodnie z zasadami zrównoważonego rozwoju. Jest to alternatywna dla industrialnego rolnictwa przemysłowego. Powinniśmy korzystać z zasobów naturlanych, w taki sposób aby w przyszłości mogły z niej korzystać kolejne pokolenia konsumentów i producentów.

© Copyright 2019 -2024   Farmy Roztocza Sp. z o.o.   |   Polityka prywatności
PIECZONY INDYK

PIECZONY INDYK

Ekologiczny, aromatyczny pieczony indyk

Idelany pomysł na rodzinny obiad!

 

 

zobacz
Ta strona wykorzystuje pliki cookie. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie plików cookies, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.

więcej Zgoda