Skład produktu::Mięso wieprzowe BIO (szynka b/k, do wyprodukowania 100 g produktu użyto 105 g surowca), masło BIO 0,2% , sól, czosnek niedzwiedzi BIO, przyprawy BIO, aromaty BIO, substancja konserwująca: azotyn sodu.
Wartość odżywcza produktu w 100 g::Wartość energetyczna 655 kJ/ 157 kcal; tłuszcz 8,4 g (w tym kwasy tłuszczowe nasycone 3,5 g); węglowodany< 0,5 g (w tym cukry <0,5 g); białko 20 g; sól 1,9 g
Sposób przechowywania::Przechowywać w temperaturze od +2 C do +6 C.
10.99 zł
Kupując produkt ekologiczny, nie kupujesz niejasnego pomysłu lub fałszywej obietnicy, kupujesz certyfikowany najwyższej jakości produkt, który jest zgodny z zasadami ochrony środowiska. Jest to metoda rolnictwa i produkcji żywności, która wymaga zaangażowania producentów, ale przede wszystkim rolników.
Żywność wytwarzana w zrównoważonym systemie ekologicznym jest wytwarzana w sposób transparentny, a dobrostan zwierząt ma najwyższy priorytet. Produkcja ekologiczna to metoda produkcji, w której wykorzystuje się naturalne substancje i procesy, zwierzęta w gospodarstwie mają odpowiednio przystosowany wolny wybieg, a składniki GMO są niedozwolone.
Dzięki tym metodom uzyskujemy produkty, które powstają zgodnie z zasadami zrównoważonego rozwoju. Jest to alternatywna dla industrialnego rolnictwa przemysłowego. Powinniśmy korzystać z zasobów naturlanych, w taki sposób aby w przyszłości mogły z niej korzystać kolejne pokolenia konsumentów i producentów.
FARMY ROZTOCZA
ul. Przemysłowa 12 23-415 Księżpol
E-MAIL
biuro@farmyroztocza.pl
TELEFON
+48 84 687 75 00