Skład produktu::Mięso wieprzowe BIO (do wyprodukowania 100 g produktu użyto 100 g mięsa wieprzowego), sól, przyprawy BIO, cukier trzcinowy BIO, zioła BIO, sok z buraka BIO.
Termin przydatności (od daty produkcji do daty utraty przydatności)::Okres przydatności do spożycia to 14 dni od daty produkcji.
Sposób przechowywania::Przechowywać w temperaturze od 2C do 8C.
Sposób przygotowania::Gotowy do spożycia. Najlepiej smakuje po obróbce cieplnej.
47.32 zł
Kiełbasa biała BIO jest dobrze przyprawiona majerankiem i czosnkiem. Na 100 g wyrobu, użyto 100 g najlepszego mięsa. Jest nie tylko propozycją na Wielkanoc ale również stanowi wyśmienite danie na grilla lub jako dodatek do zup. Poznaj smak naszej regionalnej kiełbasy białej BIO.
Kupując produkt ekologiczny, nie kupujesz niejasnego pomysłu lub fałszywej obietnicy, kupujesz certyfikowany najwyższej jakości produkt, który jest zgodny z zasadami ochrony środowiska. Jest to metoda rolnictwa i produkcji żywności, która wymaga zaangażowania producentów, ale przede wszystkim rolników.
Żywność wytwarzana w zrównoważonym systemie ekologicznym jest wytwarzana w sposób transparentny, a dobrostan zwierząt ma najwyższy priorytet. Produkcja ekologiczna to metoda produkcji, w której wykorzystuje się naturalne substancje i procesy, zwierzęta w gospodarstwie mają odpowiednio przystosowany wolny wybieg, a składniki GMO są niedozwolone.
Dzięki tym metodom uzyskujemy produkty, które powstają zgodnie z zasadami zrównoważonego rozwoju. Jest to alternatywna dla industrialnego rolnictwa przemysłowego. Powinniśmy korzystać z zasobów naturlanych, w taki sposób aby w przyszłości mogły z niej korzystać kolejne pokolenia konsumentów i producentów.
FARMY ROZTOCZA
ul. Przemysłowa 12 23-415 Księżpol
E-MAIL
biuro@farmyroztocza.pl
TELEFON
+48 84 687 75 00