Skład:mięso wieprzowe (do wyprodukowania 100 g produktu użyto 91 g schabu b/k), sól, cukier, stabilizator: E 451, E 450, wzmacniacz smaku: glutaminian monosodowy, przeciwutleniacz: askorbinian sodu, białko roślinne [soja], aromaty, substancja konserwująca: azot
Wartość odżywcza produktu w 100 g :wartość energetyczna 552 kJ/ 132 kcal; tłuszcz 5,8 g (w tym kwasy tłuszczowe nasycone 2,5 g); węglowodany 0,4 g (w tym cukry 0,4 g); białko 20 g; sól 2,2 g
Termin przydatności (od daty produkcji do daty utraty przydatności):25 dni
Temperatura przechowywania :2° - 8°
Rodzaj obróbki :Wyrób wędzony, parzony, wieprzowy, w osłonce niejadalnej
Produkt bezglutenowy :tak
Data przydatności:Prowadzimy wysyłkę produktów z minimalnym terminem przydatności 10 dni + czas realizacji
48.02 zł
Kupując produkt ekologiczny, nie kupujesz niejasnego pomysłu lub fałszywej obietnicy, kupujesz certyfikowany najwyższej jakości produkt, który jest zgodny z zasadami ochrony środowiska. Jest to metoda rolnictwa i produkcji żywności, która wymaga zaangażowania producentów, ale przede wszystkim rolników.
Żywność wytwarzana w zrównoważonym systemie ekologicznym jest wytwarzana w sposób transparentny, a dobrostan zwierząt ma najwyższy priorytet. Produkcja ekologiczna to metoda produkcji, w której wykorzystuje się naturalne substancje i procesy, zwierzęta w gospodarstwie mają odpowiednio przystosowany wolny wybieg, a składniki GMO są niedozwolone.
Dzięki tym metodom uzyskujemy produkty, które powstają zgodnie z zasadami zrównoważonego rozwoju. Jest to alternatywna dla industrialnego rolnictwa przemysłowego. Powinniśmy korzystać z zasobów naturlanych, w taki sposób aby w przyszłości mogły z niej korzystać kolejne pokolenia konsumentów i producentów.
FARMY ROZTOCZA
ul. Przemysłowa 12 23-415 Księżpol
E-MAIL
biuro@farmyroztocza.pl
TELEFON
+48 84 687 75 00