Skład:mięso wieprzowe 73%, woda, sól, skrobia, przyprawy [gorczyca], tłuszcz wieprzowy, stabilizatory: E 451, cukier, białko roślinne, białko wieprzowe kolagenowe, olej słonecznikowy, wzmacniacz smaku: glutaminian monosodowy, E 627, E 631, aromaty, [laktoza], p
Wartość odżywcza produktu w 100 g :wartość energetyczna 1035 kJ/ 250 kcal; tłuszcz 22 g (w tym kwasy tłuszczowe nasycone 9 g); węglowodany 2,1 g (w tym cukry 0,4 g); białko 11 g; sól 1,8 g
Termin przydatności (od daty produkcji do daty utraty przydatności):21 dni
Temperatura przechowywania :2° - 8°
Rodzaj obróbki :Wyrób wędzony, parzony, wieprzowy
27.72 zł
Nasza kiełbasa parówkowa charakteryzuje się tym, ze do jej produkcji używamy tylko najlepszego rodzaju mięsa wieprzowego.Nasza kiełbasa parówkowa jest niezwykle soczysta i delikatna. Najlepiej smakuje na ciepło, dlatego jest odpwiednia na śniadania i kolacje.
Kupując produkt ekologiczny, nie kupujesz niejasnego pomysłu lub fałszywej obietnicy, kupujesz certyfikowany najwyższej jakości produkt, który jest zgodny z zasadami ochrony środowiska. Jest to metoda rolnictwa i produkcji żywności, która wymaga zaangażowania producentów, ale przede wszystkim rolników.
Żywność wytwarzana w zrównoważonym systemie ekologicznym jest wytwarzana w sposób transparentny, a dobrostan zwierząt ma najwyższy priorytet. Produkcja ekologiczna to metoda produkcji, w której wykorzystuje się naturalne substancje i procesy, zwierzęta w gospodarstwie mają odpowiednio przystosowany wolny wybieg, a składniki GMO są niedozwolone.
Dzięki tym metodom uzyskujemy produkty, które powstają zgodnie z zasadami zrównoważonego rozwoju. Jest to alternatywna dla industrialnego rolnictwa przemysłowego. Powinniśmy korzystać z zasobów naturlanych, w taki sposób aby w przyszłości mogły z niej korzystać kolejne pokolenia konsumentów i producentów.
FARMY ROZTOCZA
ul. Przemysłowa 12 23-415 Księżpol
E-MAIL
biuro@farmyroztocza.pl
TELEFON
+48 84 687 75 00