Skład:mięso wieprzowe (schab b/k 69%), woda, sól, białko [sojowe], skrobia, stabilizator: E 451, E 450, E 452, substancja zagęszczająca: karagen, guma ksantanowa, dekstroza, białko wieprzowe kolagenowe, wzmacniacz smaku: glutaminian monosodowy, przeciwutleniacz: izoaskorbinian sodu, hemoglobina, aromat, ekstrakty przypraw, substancja konserwująca: azotyn sodu. Produkt może zawierać śladowe ilości selera, gorczycy
Wartość odżywcza produktu w 100 g :wartość energetyczna 525 kJ/ 125 kcal; tłuszcz 6,3 g (w tym kwasy tłuszczowe nasycone 2,7 g); węglowodany 1,2 g (w tym cukry 0,5 g); białko 16 g; sól 2,8 g
Temperatura przechowywania :2° - 8°
Termin przydatności (od daty produkcji do daty utraty przydatności):28 dni
Rodzaj obróbki :Wyrób wędzony, parzony, wieprzowy zawiera wodę dodaną, w osłonce niejadalnej
Produkt bezglutenowy:tak
40.95 zł
Kupując produkt ekologiczny, nie kupujesz niejasnego pomysłu lub fałszywej obietnicy, kupujesz certyfikowany najwyższej jakości produkt, który jest zgodny z zasadami ochrony środowiska. Jest to metoda rolnictwa i produkcji żywności, która wymaga zaangażowania producentów, ale przede wszystkim rolników.
Żywność wytwarzana w zrównoważonym systemie ekologicznym jest wytwarzana w sposób transparentny, a dobrostan zwierząt ma najwyższy priorytet. Produkcja ekologiczna to metoda produkcji, w której wykorzystuje się naturalne substancje i procesy, zwierzęta w gospodarstwie mają odpowiednio przystosowany wolny wybieg, a składniki GMO są niedozwolone.
Dzięki tym metodom uzyskujemy produkty, które powstają zgodnie z zasadami zrównoważonego rozwoju. Jest to alternatywna dla industrialnego rolnictwa przemysłowego. Powinniśmy korzystać z zasobów naturlanych, w taki sposób aby w przyszłości mogły z niej korzystać kolejne pokolenia konsumentów i producentów.
FARMY ROZTOCZA
ul. Przemysłowa 12 23-415 Księżpol
E-MAIL
biuro@farmyroztocza.pl
TELEFON
+48 84 687 75 00