Skład:mięso wieprzowe (szynka b/k 71%), woda, sól, białko (sojowe), stabilizator: E 451, E 450, E 262, skrobia modyfikowana , substancja zagęszczająca: E 407a, guma ksantanowa, konjac, glukoza, białko wieprzowe kolagenowe, błonnik (pszenny), wzmacniacz smaku:glutaminian monosodowy, przeciwutleniacz: izoaskorbinian sodu, hemoglobina, aromat, ekstrakty przypraw,substancja konserwująca:azotyn sodu.
Wartość odżywcza produktu w 100 g :wartość energetyczna 457 kJ/ 109 kcal; tłuszcz 4,8 g (w tym kwasy tłuszczowe nasycone 1,9 g); węglowodany 1,2 g (w tym cukry 0,5 g); białko 15 g; sól 2,8 g
Temperatura przechowywania :2° - 8°
37.66 zł
Kupując produkt ekologiczny, nie kupujesz niejasnego pomysłu lub fałszywej obietnicy, kupujesz certyfikowany najwyższej jakości produkt, który jest zgodny z zasadami ochrony środowiska. Jest to metoda rolnictwa i produkcji żywności, która wymaga zaangażowania producentów, ale przede wszystkim rolników.
Żywność wytwarzana w zrównoważonym systemie ekologicznym jest wytwarzana w sposób transparentny, a dobrostan zwierząt ma najwyższy priorytet. Produkcja ekologiczna to metoda produkcji, w której wykorzystuje się naturalne substancje i procesy, zwierzęta w gospodarstwie mają odpowiednio przystosowany wolny wybieg, a składniki GMO są niedozwolone.
Dzięki tym metodom uzyskujemy produkty, które powstają zgodnie z zasadami zrównoważonego rozwoju. Jest to alternatywna dla industrialnego rolnictwa przemysłowego. Powinniśmy korzystać z zasobów naturlanych, w taki sposób aby w przyszłości mogły z niej korzystać kolejne pokolenia konsumentów i producentów.
FARMY ROZTOCZA
ul. Przemysłowa 12 23-415 Księżpol
E-MAIL
biuro@farmyroztocza.pl
TELEFON
+48 84 687 75 00