Skład:mięso wieprzowe (szynka b/k 61%), woda, sól, przyprawy [gorczyca], skrobia modyfikowana E 1422, [białko sojowe], stabilizator: E 451, E 450, E 452, substancja zagęszczająca: karagen, guma ksantanowa, dekstroza, glukoza, białko zwierzęce wieprzowe, wzmacniacz smaku: glutaminian monosodowy, przeciwutleniacz: izoaskorbinian monosodowy, hemoglobina wieprzowa, aromaty, [laktoza], substancja konserwująca: azotyn sodu.
Wartość odżywcza produktu w 100 g :wartość energetyczna 377 kJ/ 90 kcal; tłuszcz 2,5 g (w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0,9 g); węglowodany 3,3 g (w tym cukry 1 g); białko 14 g; sól 2,4 g
Temperatura przechowywania :2° - 8°
Termin przydatności (od daty produkcji do daty utraty przydatności):21 dni
Rodzaj obróbki :Wyrób parzony, wieprzowy, z połączonych kawałków mięsa, w osłonce niejadalnej
34.16 zł
Kupując produkt ekologiczny, nie kupujesz niejasnego pomysłu lub fałszywej obietnicy, kupujesz certyfikowany najwyższej jakości produkt, który jest zgodny z zasadami ochrony środowiska. Jest to metoda rolnictwa i produkcji żywności, która wymaga zaangażowania producentów, ale przede wszystkim rolników.
Żywność wytwarzana w zrównoważonym systemie ekologicznym jest wytwarzana w sposób transparentny, a dobrostan zwierząt ma najwyższy priorytet. Produkcja ekologiczna to metoda produkcji, w której wykorzystuje się naturalne substancje i procesy, zwierzęta w gospodarstwie mają odpowiednio przystosowany wolny wybieg, a składniki GMO są niedozwolone.
Dzięki tym metodom uzyskujemy produkty, które powstają zgodnie z zasadami zrównoważonego rozwoju. Jest to alternatywna dla industrialnego rolnictwa przemysłowego. Powinniśmy korzystać z zasobów naturlanych, w taki sposób aby w przyszłości mogły z niej korzystać kolejne pokolenia konsumentów i producentów.
FARMY ROZTOCZA
ul. Przemysłowa 12 23-415 Księżpol
E-MAIL
biuro@farmyroztocza.pl
TELEFON
+48 84 687 75 00